måndag 6 oktober 2008

Bil-bra

Bilen var tydligen inte pajj igen. Vätskan hade bara sjunkit undan lite. Jag fyllde på och hoppas att vätskenivån ska hålla sig nu. Ska kolla senare idag också innan jag hetsar upp mig nästa gång.

Igår eftermiddag var vi ute i Tumba för att hälsa på en annan pinscher. Planen är att den familjen ska kunna passa Ingo när vi behöver hela helger för annat som han inte kan vara med på. Ingo och Kelly, som huden heter, svassade runt lösa i regnet och Ingo var en riktig stjärna när det gällde att ha koll på matte och husse. Han vände om, kollade in oss, kom till oss och var riktigt bra. De båda hundarna löpte iväg en gång på äventyr och då kom Ingo tillbaka ganska mycket senare än Kelly. Men det kändes bra i alla fall. De träffade även på en annan hund som Ingo tyckte var väldigt kul att leka med.
Vi avslutade det hela med att gå in till dem, lämna Ingo där i några minuter och sedan hämta honom. Det verkade ha gått bra. Vi ska lämna honom hos dem helgen den 18-19 oktober eftersom jag ska cykla cross-cupen och Helena ska springa tjur-ruset.

En rolig bild på Ingo i mattes knä igen för att visa ur stor han blivit. Denna bild är lite gammal, och han är ännu större nu....


Nu:jobba!

Inga kommentarer: