måndag 1 juni 2009

Söndagen

Lat söndag, men ändå händelserik. Först tävling med Ingo, om vilken man kan läsa nedan. Det var ganska gött att vara och kolla på tävlingen, men nästa gång måste vi ha med oss solstolar samt egen fika. Mycket fika. Klart nybörjarmisstag där.
Ett annat nybörjarmisstag var kanske att inte knalla runt lite mer på området med Ingo. Dock var detta svårt att genomföra. Bakom banan satt det en massa jävla banditer till rallylydnadskärringar i bästa störningsposition. Det var smalt och omöjligt att kunna strosa förbi där. De hade givetvis beräknat detta med precision. Deras hundjävlar fick givetvis tillräckligt med tid på "våran" sida, men vi kunde ju inte gå förbi dem för att avdramatisera deras förbannade fikahörna. Sedan väsnades de så att deras byrackor började skälla och därmed bli ännu mer intressanta för oss fair play-anhängare. Säkerligen godkänt enligt reglementet, men ändå jävligt beräknande och fult gjort. Nästa gång ska jag ta med en massa löptiks-kiss som Ingo har tröttnat på och sprida ut över hela banan. Så att de får smaka på egen medicin så att säga.

Annars blev det en tur till Älgö med cykeln. Där är väldigt fint och jag fick 1.5 timme på mig att varva ner från Ingos fusk-tävling. Vi körde med god fart och körde på i backarna, men ändå så att det inte blev obekvämt. Skönt det.

På kvällen blev det alltså grillning hos Helenas föräldrar. Mycket gott och trevligt. Kul också att Ingo skötte sig fint. Får han vara ifred verkar han funka bättre.

Inga kommentarer: